Народният представител Николай Дренчев остава в парламента като независим депутат. Това

...
Народният представител Николай Дренчев остава в парламента като независим депутат. Това
Коментари Харесай

Николай Дренчев остава в Народното събрание като независим депутат

Народният представител Николай Дренчев остава в Народното събрание като независим депутат. Това разгласи той на конференция в Ловеч. Припомняме, че заедно с Иво Русчев и Александър Арангелов бяха изключени от парламентарната група на „ Възраждане “ в петък. 
Прочетете още
По думите му Русчев и Арангелов също ще останат като самостоятелни депутати в Народното събрание. „ Решението ми да остана в Народното събрание беше повлияно най-много от голямата поддръжка, която получих от доста хора. Сред тях - кметове на общини в региона, от кабинетите на министри, с които сме работили, от доста членове на „ Възраждане “, симпатизанти на партията и от хора, които не са харесвали „ Възраждане “, сподели депутатът. Според него това, че е бил постоянно сдържан и уравновесен, отваря големи благоприятни условия да работи за района, без идеологически окови. 

„ Имам благоприятни условия да довърша това, което започнах за района, тъй като аз правех доста неща за региона, а същински огромните и хубавите работи се случват, само когато се работят без политическо опълчване. Има неща, които са експертни, технократски, въпрос на балансиране сред ползи на обществото “, добави депутатът. Той сподели още, че е предан на идеята „ Възраждане “, на концепциите, на идеалите, на това, което е прокламирано. 

Дренчев се надява в близко бъдеще, първо - да стане ясно какво тъкмо е станало в Столичния общински съвет и второ - посредством думите и посредством делата си най-много да потвърди, че не е бил платен, че не е бил изменник и не се е излъгал в доверието на тези общински съветници, които е предложил да влязат на избираеми места в листата на „ Възраждане “ в София.

Според него общинските съветници, най-малко на доктрина, няма по какъв начин да са изключени от „ Възраждане “, тъй като процедурата по правилник не е такава. „ Друг е казусът - явно и националното, и софийското управление не познава устава на личната си партия. Аз също не съм изключен, с цел да бъда, би трябвало да се свика конгрес. Разбира се, в случай че подам тъжба в съда, всички тези дейности, които ще се подхващат по отношение на мен и общинските съветници, ще бъдат заличени от съда, само че това е безсмислена процедура. Аз смятам, че в политиката, както и в любовта, в случай че не си харесан, просто би трябвало да се обърнеш и да продължиш напред. Точно това мисля да направя аз “, съобщи Дренчев. 

Той добави, че няма да подават молби за овакантяване, а ще чакат да бъдат изключени, което ще стане в някакъв интервал от време. Дренчев сподели още, че неговият брат Димо Дренчев, който също е депутат от „ Възраждане “, няма да напуща партията и Народното събрание, само че не изключва върху него да се окаже напън и да бъде заставен да го направи.  " Пеевски не можа да направи Движение за права и свободи трета политическа мощ, само че Костадин Костадинов го направи ", съобщи още Дренчев. 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР